

AGENDA

Thursday, October 24, 2024

Presented live, via the Internet from Curry International Tuberculosis Center San Francisco, California

11:00 a.m. - 1:00 p.m. (Pacific Time) If you are unsure about your time zone, please use the <u>Time Converter</u>.

| 11:00 - 11:05 | Introduction and overview (5 minutes) Lisa True, RN, MS |
|---------------|--|
| 11:05 – 11:50 | End of life care in patients with TB (45 minutes) Dawn Gross, MD, PhD and Heather Isaacs, MDiv, BCC |
| 11:50 - 12:15 | TB disease and end of life care (25 minutes) Heidi Behm, RN, MPH |
| 12:15 – 12:40 | Case discussion: one patient's journey (25 minutes) Dimyana Abdelmalek, MD, MPH; Kelly Richardson-McBee, BSN, RN, CPH; Elizabeth Barrett, BSN, RN |
| 12:40 – 12:55 | Q & A, discussion (15 minutes) All speakers |
| 12:55 – 1:00 | Closing & wrap-up (5 minutes) Lisa True, RN, MS |